ORIGO24 órakomment.huvidea[freemail]

Kylie Minogue slágerek nélkül ünnepel

2012.03.19. 11:55|

Kylie Minogue szülőhazájában, Ausztráliában speciális "anti-turnéval" ünnepli, hogy 25 éve kezdődött zenei karrierje. Az Anti Tour koncerteken nincsenek slágerek, átöltözés, táncosok. Az elkötelezett rajongóknak szóló miniturné nagy sikerrel indult.

2012-ben egész évben K25 lesz, vagyis Kylie Minogue sokféleképpen megünnepli, hogy 25 éve kezdődött zenei karrierje: 1987-ben írta alá lemezszerződését és még abban az évben megjelent első kislemeze, a Loco-Motion. A K25 jegyében tervez egy válogatást, különleges felvételeket tesz elérhetővé honlapján. Az Anti Tour pedig sajátos módon tekinti át a karriert: a hivatalos beharangozó szerint "egy szokásos Kylie-show-nak pont az ellentéte" - vagyis nincs átöltözés, díszlet, látványos koreográfiát előadó táncosok, szökőkutak (mint az Aphrodite turnén). Sőt, a nagy slágerek is kimaradnak: B-oldalas számok, ritkaságok, demófelvétel stádiumban megmaradt dalok szólnak a leginkább elkötelezett rajongóknak.

A miniturnéból egyelőre csak négy ausztrál koncertet hirdettek meg, március 18-án vasárnap már sor is került az első kettőre. Az énekesnő tényleg nem öltözött át, egész este szakadt farmerban (Dolce & Gabbana) és Marilyn Monroe-pólóban volt, négytagú zenekar és három vokalista kísérte csak; ezeket a számokat énekelte. A rajongók és az énekesnő is nagyon lelkes volt. Egy rövid összeállítás itt látható az estéről. Március 20-án Sydney-ben lesz még két hasonló koncert. Egyelőre hivatalosan nincsenek további turnéállomások, de a várakozások szerint hamarosan bejelentik őket. Lehet, hogy az Anti Tour elér még az Egyesült Államokba is, ahol pedig Kylie Minogue nem akkora sztár, mint a világ más részein: csak 2009-ben turnézott ott először.
 

egon | 2012.03.19. 13:16 1
Az első kislemeze/slágere nem az I should be so lucky volt?
Ráspolyosferi | 2012.03.19. 13:19 2
Szerintem ez egy kurvajó kezdeményezés.
Impresszum Médiaajánlat Adatkezelési Szabályzat Az ORIGO kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva.