ORIGO24 órakomment.huvidea[freemail]

Hetek óta cseng a telefon Justin Bieber tréfájának áldozatainál

2012.03.29. 09:00|

Justin Bieber március elején kiírt egy hiányos telefonszámot Twitterére, azzal a felszólítással, hogy "hívjatok most!" A tréfa eredménye az lett, két texasi telefon máig éjjel-nappal cseng. Az egyik áldozat örülne, ha dédunokája kapna egy koncertjegyet, a másik online vállalkozását indíttatná be Bieberrel.

Aligha lehetett komolyan venni, hogy amikor március 7-én Justin Bieber "hívj most!" felszólítással kirakott egy telefonszámot a Twitterre, amelynek utolsó számjegye helyére egy kérdőjelet írt, akkor valóban azt szerette volna, hogy rajongói (vagy ellenségei) tényleg felhívják. (Akkor még csak majdnem, azóta már több mint) 19 millió követője közül mégis elég sokan akadtak, akik végigpróbálták a szóba jöhet telefonszámokat. Ezek közül több valóban létező texasi szám volt - amelyek tulajdonosai máig, hetekkel később is folyamatosan kapják a hívásokat a szerelmes tiniktől. Egyiküket, aki a CBS-nek csak Kenként mutatkozott be, mostanában például Indiából hivogatják a rajongók, akik szeretnék elérni, hogy Justin Bieber fellépjen náluk; mások csak végtelen szerelmüket szeretnék kifejezni. Ken ügyvédje azt nyilatkozta, hogy az énekes stábja nem hallgatta meg a panaszukat, úgyhogy nem kizárt, hogy bírósághoz fordulnak. Szeretnének valahogy leállítatni a hívásokat, kifizettetni a költségeket ("gyakorlatilag egy Bieber-rajongói vonalat üzemeltetek"), valamint azt is elérni, hogy kárpótlásul az énekes Ken tervezett "médiaportálját" reklámozza majd egy Twitter-üzenetben.

A tréfa egy másik áldozata Dilcie Fleming, aki okosan rámondta az üzenetrögzítőjére, hogy "Ez NEM Justin Bieber telefonszáma", amivel legalább csökkenteni tudta a hívások számát. Ő nem akar perelni, de jól esne neki egy bocsánatkérés, valamint koncertjegyek - ugyanis 5-6 éves dédunokája szerelmes Justinba. Másfelől az énekes is Twitter-tréfa áldozata lett: gonosz emberek csúnya szavakat írtak ki a nevében. Justin Bieber új, Boyfriend című száma egyébként a várakozások szerint nagyon nagy sláger lesz.

kala majka | 2012.03.29. 10:19 1
Irigylem az áldozatok idegeit!
Impresszum Médiaajánlat Adatkezelési Szabályzat Az ORIGO kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva.